UPDATE: Feedback button in de MediaPublisher voor de mijn ziberidee

Bij Windkracht (Ziber) vinden wij uw mening van belang! Door uw feedback en mening over Standaardsite kunnen wij Standaardsite steeds beter maken. Vroeger gingen we regelmatig met onze klanten om tafel. Door onze groei lukt dat niet meer en toch vinden we het erg belangrijk. Dus we komen met iets nieuws!

Vertel het op www.mijnziberidee.nl (http://www.mijnziberidee.nl)
Daarom hebben wij de website www.mijnziberidee.nl geopend. Op deze website kunt u gemakkelijk een idee achterlaten over ons product. Kan het onderhoud voor u gemakkelijker? Kan de presentatie van uw huizen beter? Moeten er meer animaties in uw website? Wilt u dat uw website gaat werken op uw mobieltje? Vertel het ons!

Feedback button in de MediaPublisher
In de Mediapublisher is sinds vandaag een ”FEEDBACK” knop te zien. Bent u net bezig met het wijzigen van een pagina en krijgt u dan een idee? Dan kunt u direct klikken op ”FEEDBACK” en uw idee achterlaten. Het idee komt dan vanzelf op www.mijnziberidee.nl (http://www.mijnziberidee.nl).
de Feedback button verwijst u naar www.mijnziberidee.nl waar u een idee kunt achterlaten. de Feedback button verwijst u naar www.mijnziberidee.nl waar u een idee kunt achterlaten.