Uw Fiepback is waardevol

Bij de ontwikkeling van ons Ziber Education platform proberen wij het de leerkracht zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Door middel van nauw contact met verschillende leerkrachten van meerdere scholen en stichtingen creëren wij telkens nieuwe functies en ontvangen wij tips en inspiratie voor nieuwe mogelijkheden.

 

Ook voor ouders

Ook de feedback van ouders is voor ons zeer waardevol! Daarom hebben wij in de app de mogelijkheid voor ouders gecreëerd ‘Fiepback’ te geven aan Ziber. Tips, of tops, nieuwe ideeën en misschien wat struikelblokken kunnen zo gemakkelijk doorgegeven worden, wat wij weer mee kunnen nemen in de (snelle) ontwikkeling van de app.

 

TIP!

Wist u al dat wij ook een speciale supportpagina hebben voor ouders? Zo hebben we verschillende artikelen over de werking van de app op onze supportpagina support.ziber.nl/voor-ouders (https://support.ziber.nl/hc/nl/categories/115000861469-Voor-ouders), én een speciaal voor ouders ingericht YouTube kanaal met korte videotutorials. Neem een kijkje op youtube.com/fiep (https://www.youtube.com/channel/UCmOEGQNlo13p29K5sQ-G7dA) en abonneer u gratis op ons kanaal om niets te missen van de nieuwste Fiep functies. 

fiepback fiepback