Tagpage uitgebreid met intro-pagina en vaste tegels

Maak gebruik van deze nieuwe functies!

Met de tagpage maakt u een dynamisch overzicht die door middel van ’tags’ gevuld wordt met verschillende berichten, activiteiten en fotoalbums van uw website. Zo kunnen bezoekers van uw website via een ’tag’ direct alle informatie over dat onderwerp bekijken. Voor de tagpage zijn een aantal mooie updates doorgevoerd.

 

Pagina toewijzen aan tagpage

Misschien heeft u het al gezien? Er is een nieuwe knop bij in uw paginaoverzicht, waarmee u een pagina aan een ‘tagpage’ kunt toewijzen. Op deze manier kunt u eenvoudig een introductietekst boven uw tagpage zetten. Bekijk de vernieuwde tagpage - met introductie-pagina - in actie op onze eigen site:

- ziber.nl/tp-6457-2/senseview (https://www.ziber.nl/tp-6457-2/senseview)
- ziber.nl/tp-6457-2/update (https://www.ziber.nl/tp-6457-2/update)

 

Aan de slag met deze update? Bekijk dan onze supportuitleg over het plaatsen van een intro-pagina boven de tagpage (https://support.ziber.nl/hc/nl/articles/360000511878-Pagina-tonen-boven-een-tagpage).

 

Vaste hoogte voor tagpage-tegels

Een andere nieuwe mogelijkheid voor de tagpage is het vastzetten van de hoogte van de verschillende tegels. Hiermee zorgt u ervoor dat alle tegels op de pagina even hoog zijn, zodat het geheel wat strakker wordt. Uw vormgever kan dit voor u instellen.

Bekijk de laatste sprinter voor een voorbeeld van deze update (https://www.youtube.com/watch?v=Ht9GA80-5Mo&t=6m6s).

 

Maakt u nog geen gebruik van de tagpage?

Wilt u graag aan de slag met de tagpage? Lees ons supportartikel over het werken met de tagpage (https://support.ziber.nl/hc/nl/articles/115003438389-Gebruik-maken-van-de-beta-tagpage).

 

Komt u er niet uit? Mail dan naar support@ziber.nl (mailto:support@ziber.nl) of bel 0224 - 290 989.

saksen saksen