NIEUW: reageren op ouders in de MediaPublisher

Een nieuwe functie in de MediaPublisher! Met de nieuwe functie kunt u als leerkracht op ouders reageren vanuit de MediaPublisher.

 

Vind-ik-leuks en reacties zien

In de berichtenfunctie kunt u de vind-ik-leuks en reacties inzien die ouders op uw berichten hebben geplaatst. Als leerkracht heeft u zo direct zicht op wat er in Fiep gebeurt! Vervolgens kunt u direct reageren vanuit de MediaPublisher, ook vanaf uw telefoon of tablet.

 

Hoe u op ouders kunt reageren en de vind-ik-leuks kan inzien, leest u in het volgende supportartikel: support.ziber.nl/reageren-op-ouders (https://support.ziber.nl/hc/nl/articles/360000701517-Reageren-op-ouders-in-Fiep-). 

 

TIP

Een handige tip voor u als leerkracht: installeer de webapp van de MediaPublisher op uw mobiel of tablet! Zo kunt u altijd en overal inloggen op uw schoolwebsite en uw website, SenseView schooltv of Fiep actueel houden.
Bekijk hoe u dit doet via het volgende artikel: support.ziber.nl/webapp (https://support.ziber.nl/hc/nl/articles/115000481125-Mobiele-MediaPublisher-als-app-icoon-instellen-op-uw-mobiele-telefoon). 

 

Afgelopen live sprinter gemist? Kijk hem hier terug: live.ziber.nl/sprint179 (https://www.youtube.com/watch?v=o5FFsediDYc). 

reactie leerkracht reactie leerkracht