SSL voor mobiele sites

We hebben de mobiele websites uitgebreid met SSL-beveiliging, waardoor ook deze via https bereikbaar zijn. Het komende jaar gaan we dit uitrollen voor alle websites die een SSL-uitbreiding hebben. Dit zorgt ervoor dat ook op de mobiele website de verbinding via https gaat lopen en er een slotje in de adresbalk komt te staan.

 

Uw website nog niet SSL?
We kunnen uw website eenvoudig voor u beveiligen met een SSL-certificaat. Een SSL-certificaat geeft uw website een versleutelde verbinding tussen de bezoeker en onze servers. Zo worden gegevens op een veilige manier verstuurd. Met het SSL-certificaat krijgt uw website een slotje in de browser en is deze via https te bereiken. Het voordeel van SSL is drieledig;

· Veilige website i.v.m. AVG; de nieuwe AVG wetgeving vereist dat wanneer u persoonsgegevens verzamelt via de website (bijvoorbeeld via het reactieformulier), dat u er voor zorgt dat een bezoeker van de website dit veilig kan doen. Met een SSL/https verbinding zorgt u voor een versleutelde verbinding, waarbij u voorkomt dat onbevoegde derden mee kunnen ‘kijken’.

· vertrouwen voor een bezoeker; steeds meer webbrowsers (zoals Chrome en Safari) geven ‘niet veilig’ meldingen op websites die nog op http draaien. Dat schrikt bezoekers af.

· betere vindbaarheid in Google; Google hecht waarde aan veiligheid en geeft websites die met SSL beveiligd zijn ‘voorrang’ in de zoekresultaten.

 

Vraag een SSL-certificaat aan voor mijn website (https://www.ziber.nl/pg-6457-7-87719/pagina/ssl_aanvraagformulier.html)

 

 

Uw website ook mobiel beveiligen

Wanneer uw website al gebruik maakt van SSL zal de mobiele versie komend jaar automatisch door ons omgezet worden naar https, hier hoeft u zelf niets voor te doen.

 

Wilt u deze update eerder?

Neem dan contact op met onze support via support@ziber.nl (mailto:support@ziber.nl) of bel naar 0224 290 989

https https